Reviews

Wat anderen zeggen over Stressontlader…

Janneke Enzerink
Janneke Enzerink
Lees verder
Femke is niet alleen een waanzinnig kundige therapeut, maar daarnaast ook een bijzonder fijngevoelig mens. Ik heb omennabij een jaar wekelijkse sessies bij Femke gevolgd, en iedere keer wist zij weer wat er nodig was. Zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Welke vragen te stellen, welke oefeningen te doen, hoe zowel uit te nodigen als uit te dagen om te voelen. Dat kon soms best wel lastig zijn, maar ze begeleidde mij ontzettend goed. Zoals zij op haar website schrijft en tijdens het kennismakingsgesprek uitlegde: lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden, zowel bij het ervaren van stress als bij het loslaten. Femke heeft mij geholpen om de verbintenis weer langzaamaan te gaan voelen. Om opgebouwde stress te durven loslaten en mijn respons inzichtelijk te maken, wat de handvatten zijn om die respons aan te passen en een bewuster leven te leiden. Ze is een bijzondere vrouw en zeer professioneel in haar vak, ik zou het iedereen gunnen om met Femke samen te werken. Ik ben haar heel dankbaar.
Susan ter Horst
Susan ter Horst
Lees verder
Een paar jaar geleden heb ik een aantal sessies TRE bij Femke gedaan. Ik heb geen trauma’s, maar ervaar wel veel druk als ondernemer en niet alleen in de ‘coronatijd’. Ik doe zelf zeker een paar keer per week TRE en kan wel zeggen dat het me door zware periodes heeft geholpen. Ik ervaar meer rust waardoor ik meer overzicht en vertrouwen heb en gewoon lekker kan blijven slapen en ontspannen. Ik ben erg blij dat Femke mij heeft laten kennis maken met TRE
G Ve
G Ve
Lees verder
Recentelijk heb ik (61) een aantal "Stressontlader-sessies" gevolgd bij Femke Verschuur. Het misbruik -wat mij werd aangedaan als 6 tot 8 jarige- heeft mij nooit losgelaten. In fases gedurende mijn leven kwamen de negatieve gevoelens, de gedachten eraan, terug. Dat resulteerde uiteindelijk ook in verschillende lichamelijke klachten. Femke liet mij weten dat het vooral spanning was die ik vasthield. Het gevolg van het misbruik, al zo lang geleden. Door de gesprekken, haar aanpak, lukte het om de spanning grotendeels weg te nemen. Om zogezegd "uit het hoofd" te komen met mijn gedachten. Dat was wat mij altijd zo heel erg moe maakte. De nachtrust is nu veel beter geworden. Het gevoel dat ik er mag zijn wist zij mij mee te geven. Het was vertrouwd, ik voelde mij thuis bij haar. Nergens voelde ik mij zo gehoord dan bij haar.
Harm Z
Harm Z
Lees verder
Ik ben een 47 jarige man welke 26 jaar geleden een auto ongeluk heeft gehad waardoor ik vaak bijna niet kan lopen. Afgelopen jaar is naar buiten gekomen dat de trauma's mij extreem doen blokkeren. Onlangs heb ik diverse sessies gedaan bij Femke en deze hebben mij ontzettend geholpen! Fijne en mooie ervaring en ik doe de oefeningen nu regelmatig thuis. In de tijden van mijn auto ongeluk waren deze mooie therapieën er nog niet en vooral in deze tijden van stress een echte aanrader!
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Ik heb de TRE bij Femke als prettig ervaren. Met praktische oefeningen kon ik al snel thuis aan de slag. Een paar keer per week neem ik de tijd om met TRE de spanning uit het lijf te laten vloeien
G.H.
G.H.
Lees verder
De sessies met Femke hebben me veel over mezelf geleerd, me bewuster van de signalen van mijn lichaam gemaakt en me gemotiveerd eigenschappen van mezelf te onderzoeken waarvan ik niet wist dat ik ze heb. Daarnaast heeft het me handvatten gegeven om met moeilijke situaties om te gaan en me een nieuwe richting in gestuurd.
Previous
Next

Meer weten?

Heb je interesse om kennis te maken? Neem dan contact op.

Bekijk wie ik ben, en denk je dat je je prettig zal voelen bij mij, maak dan een afspraak. Een kennismakingsgesprek is gratis.

Want het allerbelangrijkste is, dat je je (zoveel mogelijk) op je gemak voelt.