Veel Gestelde Vragen

Dat is lastig te voorspellen en sterk afhankelijk van je voorgeschiedenis. Kom je om te leren hoe je kunt omgaan met dagelijkse stress, dan kun je genoeg hebben aan een handvol sessies. Is sprake van trauma, chronisch en/of vroegkinderlijk trauma, dan mag je ervan uitgaan dat je meer sessies nodig hebt. Omdat we streven naar verbetering van levenskwaliteit in je dagelijks leven, werk ik vaak met thuisopdrachten. Het streven is altijd zo efficiënt en effectief mogelijk te werken.

Nee, sessie worden niet vergoed door zorgverzekeraars, ook niet uit een aanvullende verzekering.

Dat kan op verschillende manieren. Op verzoek kan ik een offerte opstellen, waarbij we een schatting doen van het aantal verwachte sessies. Facturen kunnen rechtstreeks aan de werkgever worden gestuurd of je kunt ze zelf overdragen aan je werkgever.

Jazeker, iedere TRE provider heeft als doel dat je zelf veilig kunt oefenen en ervaren.Afhankelijk van wat je hebt meegemaakt en hoe het met je gaat zal dat snel zijn of wat langer duren. We doen dat altijd in overleg en ik zal doorgaans al wat thuis-oefeningen geven in aanloop. Hoewel David Berceli aanvankelijk TRE heeft gepresenteerd als zelfhulpmethode, raden we begeleiding door een professional aan zodat je weet wat je kunt verwachten en hoe te sturen. Maar het doel is uiteindelijk dat je TRE meeneemt en de rest van je leven kunt inzetten. Mocht je mettertijd vastlopen of merken dat je telkens in dezelfde patronen beweegt, kun je altijd nog eens terugkomen voor overleg en interventies.

Stressontlader

Bekijk wie ik ben, en denk je dat je je prettig zal voelen bij mij, maak dan een afspraak. Een kennismakingsgesprek is gratis.

Want het allerbelangrijkste is, dat je je (zoveel mogelijk) op je gemak voelt.